Nechajte sa počuť

Odporúčanie

03.04.2014 14:30

Dobrý  deň!

       Volám sa Peter Zalai mám 43 rokov a cca 30 rokov sa venujem hre na dychové nástroje. V minulosti som účinkoval v Posádkovej hudbe Banská bystrica , Dychovej hudbe Železiarní Podbrezová, v populárnej skupine Rytmus dnes duo Rytmus a niekoľkých iných telesách. V súčasnosti sa venujem výučbe hry na dychové nástroje na ZUŠ v Novej Bani  kde som spolupracoval a naďalej spolupracujem aj pri zakladaní a vedení dychového orchestra.
        S pánom Petrom Beniačikom som sa zoznámil pred piatimi rokmi keď sme kupovali nástroj pre žiačku. Kúpili sme alt saxofón Amati super classic na ktorom robil generálnu opravu. Počas piatich rokov sa prejavil na tom to nástroji len jediný problém z oslabeným pierkom. Od tej doby aj moje vlastné nástroje zverujem výhradne do rúk pána Beniačika či už ide o generálne, alebo menšie opravy nástrojov. Nakoľko mojim koníčkom je zbieranie a hra na historické saxofóny , vlastním nástroje značiek Akustik, Talismann a Kohlerts Sohne, nie je ľahké nájsť majstra, ktorý sa pustí do opravy takéhoto historického kusu. Pánu Beniačikovi sa to však vynikajúco darí.  Jeho dôkladná znalosť mechaniky jednotlivých nástrojov spojená so špičkovým vybavením, remeselnou zručnosťou a bohatými skúsenosťami tohto majstra predurčuje k prevedeniu kvalitnej a vysoko odbornej opravy, s ktorou môže byť spokojný aj najnáročnejší zákazník.  Takisto ľudský , priam kamarádsky prístup k zákazníkovi a ochota riešiť vzniknutý problém v akom koľvek čase, často v „hodine dvanástej“ vyzdvihuje kvality jeho aj jeho firmy saxofonservis.sk.
        Nakoľko jeho firma sa venuje aj komisionálnemu predaju nástrojov, vyzývam kolegov pedagógov, ale aj rodičov mladých nádejných muzikantov nemíňajte peniaze za nekvalitné nástroje čínskej výroby a s dôverou sa obráťte na firmu pána Beniačika.  Kvalitu jeho produktov môžem osobne garantovať nielen ja,  ale aj žiaci dychového oddelenia ZUŠ Nová Baňa a mnohých iných ako aj pomerne početná skupina aktívnych muzikantov opravy nástrojov ktorých pán Beniačik osobne realizoval.

                       S pozdravom  Peter Zalai, hudobný pedagóg, Nová  Baňa

 

 

Vyhľadávanie

Kontakt

saxofonservis.sk - Hudba a zvuk - oprava a servis saxofónov, klarinetov, ale aj iných klasických hudobných nástrojov, predaj nových a používaných hudobných nástrojov saxofonservis.sk
Kozárovce 500
Kozárovce
93522
0903374663